Over Anti Fire Applications

Anti Fire Applications is een erkende firma voor passieve brandbeveiliging en brandpreventie. Vanuit Antwerpen verbeteren we de brandweerstand van uw gebouw.

Passieve brandbeveiliging zit in ons DNA

Anti Fire Applications - Bouwkundige brandbeveiliging en compartimentering
Anti Fire Applications – Bouwkundige brandveiligheid en compartimentering

Passieve brandbeveiliging en brandpreventie in gebouwen is een essentieel aspect van elk bouw- of renovatieproject. Als gespecialiseerd installatiebedrijf dat zich uitsluitend toespitst op de levering en installatie van brandwerende toepassingen zien wij het als onze missie om elk type gebouw te voorzien van de wettelijk verplichte en meest efficiënte brandbeveiligingsinstallaties.

De afgelopen 35 jaar hebben we een enorme expertise opgebouwd inzake brandbeveiliging en brandpreventie. We zijn een erkende firma inzake brandbeveiliging en brandpreventie. In de sector hebben we naamsbekendheid verworven als ervaren applicateur van alles wat met passieve brandbeveiliging te maken heeft. We zijn dan ook enorm fier op onze status als erkend installatiebedrijf voor brandwerende systemen en brandbeveiliging. Onze garantie? Bouwkundige brandveiligheid en brandcompartimenteringen die vakkundig en volledig brandconform worden opgeleverd.

We rusten echter niet op onze lauweren. Als installateur brandbeveiliging zien we het als onze taak om ons te blijven inzetten om de meest efficiënte brandwerende systemen te voorzien voor uw specifieke situatie en zo brandgevaar tot een minimum te beperken.

Een greep uit onze diensten

Onze missie

Als erkende firma voor het plaatsen van passieve brandbeveiliging zien we het als onze taak om brandgevaar te beperken in allerhande gebouwen. Doorheen de jaren verbeterden we de brandweerstand bij een heleboel bedrijven en particulieren. Door de brandweerstand van bepaalde elementen in een gebouw te verhogen, beperken we de verspreiding van vuur en rook tot een minimum. Zo heeft u voldoende tijd voor de evacuatie van uw personeel en klanten.

Passieve brandbeveiliging. U ziet het niet. Maar het kan uw leven redden.

Ook het voorkomen van brand zien we als onze missie. We vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om onze klanten grondig te informeren over de verschillende facetten van brandbeveiliging en brandpreventie. Zo kunnen we niet alleen de schade in geval van brand tot een minimum beperken, maar ook het ontstaan van brand vermijden.

Doorheen de jaren verbeterden we de brandwerendheid van een heleboel grote en kleine bedrijven over een waaier aan sectoren (horeca, maritime, petrochemie, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, hotels, studentkamers, enz). We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze diensten en producten te blijven verbeteren. We zijn trots op onze erkenning als specialist in brandbeveiliging en brandpreventie en doen er alles aan om u een volledig conforme en professionele service te blijven bieden.

Anti Fire Applications is uw betrouwbare specialist voor passieve brandbeveiliging. Wilt u meer weten over de verschillen tussen passieve en actieve brandbeveiliging? Lees hier verder.

Bekijk onze referenties