Brandwerende systemen

Anti Fire Applications is een ervaren applicateur van brandwerende systemen en materialen. We bieden oplossingen op maat voor brandpreventie en brandbeveiliging, zowel voor professionals als particulieren.

Als applicateur van brandwerende en brandvertragende systemen en materialen ligt onze focus al ruim 35 jaar op brandpreventie en brandbeveiliging. Het is onze taak een gebouw te voorzien van de gepaste brandwerende afdichtingen en alle bouwkundige brandveilige toepassingen. Onze prioriteit? Uw gebouw en zijn bezoekers optimaal beschermen tegen brandgevaar. Om een optimale brandweerstand te kunnen garanderen, werken we uitsluitend met brandwerend materiaal en brandvertragende systemen van gerenommeerde leveranciers.

Brandwerende systemen en materialen spelen een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid van gebouwen en het beschermen van mensenlevens. Onze brandwerende systemen en materialen zijn speciaal ontworpen om de verspreiding van vuur, rook en hitte tegen te gaan. Hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen voor de evacuatie van aanwezigen en het oproepen van de hulpdiensten. Elke seconde telt bij brand. Daarom gebruiken we uitsluitend brandwerende systemen en materialen die voldoen aan de strengste Europese normen en die hun waarde in het verleden meermaals bewezen hebben. Uiteraard volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet, zodat we voor elk gebouw de meest geschikte brandwerende materialen en systemen ter beschikking hebben. Om een optimale brandweerstand te kunnen garanderen, gebeurt de installatie steeds door ervaren vakmensen.

De brandweerstand verhogen van de dragende structuren in uw gebouw is van uiterst belang en hoort daarbij ook tot de passieve brandbeveiliging. Zo beperkt u niet alleen de schade als er brand uitbreekt maar zal u er ook voor zorgen dat het gebouw blijft staan en evacuatietijd wordt verlengd.

Overzicht van onze brandwerende en brandvertragende systemen en materialen voor bedrijven en particulieren.

Brandwerende voegen

Brandwerende voegen

Brandwerende EI voegen
Voegvulling met brandwerende kit, brandkoord en/of brandwerende schuim
Promat, Emoflam, Promafoam

Brandwerende afdichting

Brandwerende afdichtingen

Brandwerende REI afdichtingen voor schachten, wanden, vloeren en plafonds
Promastop Firesealing

Brandwerende bespuiting

Brandwerende en akoestische bespuiting

Brandwerende REI bespuitingen door brandwerende verf, RF mortel en/of pleister
Fendolite, RF Firetex, Mandolite CP2

Brandwerende omkasting

Brandwerende omkasting en beplating

Brandwerende RO beplating
Panelen, wanden en schotten uit plaatmateriaal
Promatect