Installateur brandbeveiliging

Anti Fire Applications is een ervaren installateur voor brandbeveiliging. Door het installeren van brandwerende systemen en producten redden we levens.

De afgelopen 35 jaar heeft Anti Fire Applications naam en faam vergaard als installateur voor brandbeveiliging. We installeren brandwerende systemen en producten om de brandweerstand van gebouwen te verbeteren om de personen in het gebouw – in geval van brand – de nodige tijd te bieden voor evacuatie.

Passieve brandbeveiliging

Passieve brandbeveiliging beschermt de draagstructuur van een gebouw. Door het installeren van verschillende brandwerende systemen, vertragen we de verspreiding van brand, rook en hitte. Zo heeft u meer tijd voor de evacuatie van uw personeel en klanten. Anti Fire Applications heeft jaren ervaring met de installatie van passieve brandbescherming. Wij helpen u om de brandweerstand van uw gebouw te verbeteren.

Als installateur van brandbeveiliging heeft Anti Fire Applications een breed gamma aan brandwerende systemen. Op zoek naar een ervaren installateur van passieve brandbeveiliging? Dan bent u aan het juiste adres!

Bouwkundige brandbeveiliging

Om de bouwkundige brandbeveiliging van uw gebouw te verbeteren, kan u rekenen op Anti Fire Applications. We bieden een heleboel brandwerende systemen en producten aan om de brandweerstand van uw gebouw te verbeteren. Door het installeren van brandwerende systemen, blijft uw gebouw in geval van brand langer overeind en geeft u uw personeel en klanten extra tijd voor de evacuatie. In samenspraak met uw aannemer bepalen we de meest geschikte brandwerende oplossingen voor uw gebouw.

Compartimentering

Voor zowel brand- als rookcompartimentering kan u beroep doen op onze ervaren installateurs brandbeveiliging. Door uw gebouw op te delen in verschillende brandcompartimenten, wordt de verspreiding van brand zo lang mogelijk tegengegaan. In combinatie met rookcompartimentering, wat de rookverspreiding naar de evacuatieroutes beperkt, kan dit levens redden. Rookcompartimenten bieden minstens 30 minuten bescherming tegen rookverspreiding. Wij werken uitsluitend met hoogkwalitatieve brandwerende producten die een bewezen brandweerstand hebben. U kan vertrouwen op de jarenlange ervaring van de installateurs brandbeveiliging van Anti Fire Applications.

Brandwerende systemen

Anti Fire Applications is installateur van verschillende brandwerende en brandvertragende systemen. Wij kijken steeds naar wat er noodzakelijk is voor uw gebouw.

Brandwerende voegen

Om brandgevaar tot een minimum te beperken, zijn brandwerende voegen essentieel. De brandwerende voegvulling wordt niet enkel gebruikt om voegen af te dichten, maar ook voor andere openingen in het gebouw. Openingen van kabeldoorvoeren, aansluitingen tussen muren en plafondplaten, enz. worden afgedicht om brandgevaar te beperken. Hebt u advies nodig over brandwerende voegen in uw gebouw? De installateurs brandbeveiliging van Anti Fire Applications hebben de nodige kennis en ervaring en bekijken samen met u wat nodig is.

Brandwerende afdichtingen

Het is belangrijk dat alle doorvoeringen in een gebouw brandveilig afgedicht worden. Hierbij gaat het over doorvoeringen met nutsleidingen, openingen van doorvoerleidingen en doorvoeringen van kabels en buizen. Onze installateurs brandbeveiliging zijn gespecialiseerd in brandwerende afdichtingen en helpen u hier graag mee verder.

Brandwerende bespuiting

Brandwerende bespuiting verbetert de brandweerstand van de dragende structuren van een gebouw. Dit kan met brandwerende spuitmortel of brandwerend schilderwerk. Brandwerende mortel is ideaal om stalen of betonnen constructies te beschermen. Voor stalen balken of kolommen is brandwerend schilderwerk ook een optie. In geval van brand zwelt deze verflaag op tot een brandwerend schuim. Zo blijft de stalen constructie langer beschermd.

Brandwerende omkasting

Brandwerende omkasting beschermt nutsleidingen en luchtkanalen. Door brandvertragende panelen te gebruiken, kan de brandweerstand verhoogd worden tot wel 240 minuten. Ook het installeren van brandkleppen vertraagt de verspreiding van warmte, rook en vlammen.

Op zoek naar een ervaren installateur brandbeveiliging? Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Anti Fire Applications

Anti Fire Applications is een absolute autoriteit op vlak van brandbeveiliging voor bedrijven. Vanuit ons hoofdkantoor te Antwerpen, strekken onze diensten zich uit over de ganse Benelux om de brandveiligheid van alle types gebouwen te verbeteren.

Als erkend brandbeveiligingsbedrijf zorgen we er voor dat uw project gecertificeerd wordt met de nodige classificatierapporten.

Meer over Anti Fire Applications
Informatie voor uw lastenboek

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw project?
Wilt u gedetailleerde informatie over onze diensten of producten?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.