Anti Fire Applications | www.antifireapplications.be
BodyMiddleDiv
Anti Fire Applications
Brandbeveiliging bedrijf

Terbekehofdreef 6 Unit A1
2610 Willrijk (Antwerpen)
Tel: 03/283 94 76
Fax: 03/283 94 77

 

Brandwerende omkasting

Een brandwerende bekleding of omkasting verhoogt de brandweerstand van uw staalconstructie. Laat uw staal brandwerend bekleden door AFA professionals.

Brandwerende omkasting
Bescherm de structureel dragende elementen van uw constructie en nutsleidingen
Door brandwerende platen rondom stalen kolommen of liggers aan te brengen, wordt de brandweerstand in geval van brand verlengd tot zelfs 240 minuten.

Als er door een brandwerend compartiment van een gebouw ventilatiekanalen of gasbuizen lopen, voorkomt het plaatsen van een brandklep dat inwendige rook, warmte, of vlammen naar de aangrenzende ruimtes worden verspreid. In sommige gevallen is het plaatsen van een brandklep geen optie en moeten de betreffende leidingen van het brandwerende compartiment volledig brandwerend bekleed te worden met een brandwerende omkasting of bekleding. Ook autonome kanalen behoren tot het gamma. Als u uw staal brandwerend laat bekleden zal de brandweerstand van uw staalconstructie aanzienlijk verbeteren.

Advies nodig voor de oplossing die het beste bij uw noden past? Anti Fire Applications deelt graag haar ruim twintig jaar expertise met u.

Brandwerende producten gebruikt bij brandwerende omkastingen:
Andere types van brandbeveiliging:
Uw lastenboek in detail
Vraag uw offerte op maat
 
 
 
Terbekehofdreef 6 Unit A1 - 2610 Willrijk - Tel: 03/283 94 76 - Fax: 03/283 94 77 - info@antifireap