Anti Fire Applications | www.antifireapplications.be
BodyMiddleDiv
Anti Fire Applications
Brandbeveiliging bedrijf

Terbekehofdreef 6 Unit A1
2610 Willrijk (Antwerpen)
Tel: 03/283 94 76
Fax: 03/283 94 77

 

Brandwerende bespuiting

De brandwerendheid van staal of beton verhogen doe je met brandwerende rf bespuitingen. AFA, uw specialist voor brandwerende bespuiting.

Brandwerende bespuiting
Verhoog de brandwerendheid van staal en beton in uw constructie
Staal en beton zijn twee bouwmaterialen die onontbeerlijk zijn voor het verwezenlijken van stevige en betrouwbare bouwconstructies. Ze zijn een essentieel onderdeel in de ruwbouwfase. Het probleem is dat staal niet tegen hitte bestand is. In geval van brand verzwakt het staal in de constructie en komt de stabiliteit van het gebouw in groot gevaar. Ook bij betonnen structuren zal het wapeningsstaal opwarmen waardoor het beton afspringt en de stabiliteit van het gebouw verdwijnt.

De functie van brandwerende bespuiting is om structureel dragende elementen van gebouwen of installaties, en dat zowel binnen als buiten, te beschermen. Er zijn talloze mogelijkheden voor bespuitingen: op liggers, kolommen, pipe-racks, gebinten, betonnen en houten constructies en -vloerplaten, skirts, vessels, tunnels, enzovoort.

Welke type brandwerende bespuiting uw project ook vraagt, Anti Fire Applications zorgt voor de perfecte oplossing die de stabiliteitsfuncties van uw structuren garandeert.

Brandwerende producten gebruikt bij brandwerende bespuiting:
Andere types van brandbeveiliging:
Uw lastenboek in detail
Vraag uw offerte op maat
 
 
 
Terbekehofdreef 6 Unit A1 - 2610 Willrijk - Tel: 03/283 94 76 - Fax: 03/283 94 77 - info@antifireap