Anti Fire Applications | www.antifireapplications.be
BodyMiddleDiv
Anti Fire Applications
Brandbeveiliging bedrijf

Terbekehofdreef 6 Unit A1
2610 Willrijk (Antwerpen)
Tel: 03/283 94 76
Fax: 03/283 94 77

 

Brandwerende afdichtingen

Ruimtes brandwerend afdichten doet u met brandwerende REI afdichtingen van AFA. De perfecte afdichting met brandwerende coating, verf, pasta of mortel.

Brandwerende afdichtingen
Zorg dat kabels, leidingen of ventilatiekanalen geen zwak punt worden in uw gebouw
Kabels, leidingen of ventilatiekanalen die door een brandwerende scheiding gaan, moet u brandwerend afdichten zodat ze de eigenschappen van die scheiding niet verzwakken. Voor kleinere openingen is een eenvoudige afdichting voldoende, voor grotere openingen zijn verschillende geteste afdichtsystemen beschikbaar.

Expertise op maat
Het plaatsen van brandwerende afdichtingen is een bijzonder nauwgezette expertise, en gebeurt volledig op maat. Alle afmetingen van de opening en die van de respectievelijke doorvoerleidingen, worden handmatig op met brandwerende coating of verf voorbehandelde rockwool panelen aangebracht en vervolgens uitgezaagd of uitgesneden met specifiek daarvoor bestemd gereedschap. Voor de definitieve plaatsing worden de kopskanten van de panelen en alle voegen tussen de doorvoerleidingen en de randaansluitingen extra ingestreken met brandvertragende coating of verf. Tenslotte wordt het geheel in de opening gemonteerd en worden overblijvende voegen extra afgewerkt met brandwerende pasta die een conforme rook-vlamdichte afdichting garandeert. Het aanbrengen van een identificatieplaatje ter hoogte van de brandwerende afdichting biedt onze klant een meerwaarde. Op deze manier kan op een later tijdstop op alle informatie snel worden teruggevonden in onze databank.

Brandwerende producten gebruikt bij een brandwerende REI afdichting:
Andere types van brandbeveiliging:
Uw lastenboek in detail
Vraag uw offerte op maat
 
 
 
Terbekehofdreef 6 Unit A1 - 2610 Willrijk - Tel: 03/283 94 76 - Fax: 03/283 94 77 - info@antifireap