Anti Fire Applications | www.antifireapplications.be
BodyMiddleDiv
Anti Fire Applications
Brandbeveiliging bedrijf

Terbekehofdreef 6 Unit A1
2610 Willrijk (Antwerpen)
Tel: 03/283 94 76
Fax: 03/283 94 77

 

Bedrijf | Contact

AFA, uw partner voor passieve brandbeveiliging. Wij verhogen de brandveiligheid in uw gebouwen. Specialist voor horeca en bedrijven. Omdat brand preventie levens redt!

Anti Fire Applications
Passieve brandbeveiliging waar u op kunt bouwen

Passieve brandbeveiliging is een essentieel aspect van uw bouw-of renovatieproject. Het is iets waar u grondig over nadenkt en dat u minutieus plant. Aan elk detail moet gedacht zijn. Elk risico dient ingeschat. U wilt zeker zijn van uw zaak, en ook wat betreft uw budget wilt u niet voor verrassingen komen te staan.

Uw partner voor brandveiligheid kiest u weldoordacht
Met Anti-Fire Applications werkt u samen met een partner die in de sector van passieve brandbeveiliging zijn strepen al meer dan verdiend heeft. We staan garant voor een professionele aanpak, en u kunt rekenen op een gespecialiseerd en ervaren team dat uw project tot een perfect einde brengt.

Anti-Fire Applications is uw partner van bij de planning tot de oplevering
Anti-Fire Applications heeft meer dan twintig jaar ervaring in de passieve brandbeveiligingssector, maar we blijven een jong en dynamisch bedrijf dat continu op zoek blijft naar mogelijkheden om zichzelf te vernieuwen. We kennen ons vak als geen ander, dus u kunt bij ons terecht voor elk type van project. U profiteert van onze kennis en ervaring, en bent zeker van bewezen en gecertificeerde toepassingen die 100% conform de wet zijn. We volgen uw project op de voet, adviseren u op elk moment, en leveren onze diensten exact volgens de gemaakte afspraken.
firma
contactpersoon *
adres
postcode & plaats
  
telefoon *
fax
e-mail *
nota
(* verplicht)
Anti Fire Applications
Brandbeveiliging bedrijf
Terbekehofdreef 6 Unit A1
2610 Willrijk (Antwerpen)
Tel: 03/283 94 76
Fax: 03/283 94 77

BTW BE 0875 513 288
 
 
 
 
Terbekehofdreef 6 Unit A1 - 2610 Willrijk - Tel: 03/283 94 76 - Fax: 03/283 94 77 - info@antifireap